Monday, July 17, 2017

English Week Year 4 Charlie And The Chocolate Factory Quiz


Kuiz Bulan Bahasa "Charlie And The Chocolate factory" untuk tahun 4 mulai 17 Julai. Tayangan khas akan diadakan sepanjang minggu tersebut. Murid-murid tahun 4 boleh merujuk kepada jadual tayangan yang ada di kelas masing-masing.

Tarikh tayangan khas: 17-21 Julai 2017 (Isnin-Jumaat)
Tempat: Bilik Tayang - Pusat Sumber
Masa: sila rujuk jadual tayangan di kelas masing-masing (tahun 4 sahaja)

Sila dapatkan borang penyertaan " Charlie And The Chocolate Factory Quiz" daripada guru-guru Bahasa Inggeris anda. Peraduan ini terbuka kepada semua murid tahun 4 sahaja. Murid boleh menghantar seberapa banyak borang peraduan sepanjang tempoh peraduan ini diadakan.

Murid-murid tahun 4 boleh juga menonton tayangan ini sendiri menggunakan komputer atau gajet android masing-masing di laman web di bawah.

Laman web : CHARLIE AND THE CHOCOLATE FACTORY Movie

Murid-murid juga boleh rujuk ke Google Document untuk memeriksa senarai nama pemenang menggunakan hyperlink di bawah.

Hyperlink : SENARAI NAMA PEMENANG Google Document

Murid-murid (Tahun 4 sahaja) juga boleh menghantar seberapa banyak penyertaan menggunakan borang kuiz atas talian menggunakan komputer atau gajet android menggunakan hyperlink dibawah.

Hyperlink : BORANG KUIZ "Charlie And The Chocolate Factory" atas talian

Murid-murid Tahun 4 digalakkan menonton sebanyak mungkin filem "Charlie And The Chocolate Factory" dan menghantar seberapa banyak borang penyertaan menggunakan borang atas talian atau borang kertas yang boleh didapati daripada guru-guru Bahasa Inggeris Tahun 4 masing-masing.
No comments:

Post a Comment

Rujukan Laman